Kamis, 21 April 2016

Kisah Seram - LRT Kuala Lumpur

Image result for kisah seram saka
Kisah ni diceritakan oleh kawan kepada saudara saya...yang mana dia sendiri mengalami satu kejadian di LRT tersebut... Satu malam...train akhir dari KLCC ke salah satu destinasi, cik yati (bukan nama sebenar) bersama anaknya mizi berumur dalam lingkungan 4-5 tahun (bukan nama sebenar) dalam train terakhir tersebut dalam lingkungan pukul 11:30 malam.. Kebetulan sewaktu menaiki train tersebut, terdapat 3 orang wanita yg duduk berasingan...setiba dia perhentian pertama...ketiga-tiga wanita tersebut telah turun...tetapi..salah seorang dari wanita tersebut telah pergi kepada anak cik yati dan berkata.. "nakkk...xelok tinggalkan mak duduk dengan orang lain.." (tersenyum dan beredar keluar. Ilmu Pelet Birahi.) memandangkan anaknya kembali dduk disebelah...cik yati pun bertanya kepada anaknya.

"makcik tu cakap apa?" anaknya pandang sebelah seperti ada seseorang sdg memndangnya dan memandang ibunya smula lalu menggelengkan kepala.. yati merasa pelik thadap anaknya itu... kmudian membiarkan anaknya... dia memerhatikan anaknya yg masih lagi kejap kejap memandang dalam gerabak train tu.. mmndangkan tiada sesiapa dalam grabak tersebut..dia tidak mngambil endah walaupun dia rasa xsedap hati... apabila sampai ke destinasi yg dituju.. setelah turun dari train...pak guard yg berada disitu turut sama terjenguk2 kedalam train... setelah turun dan keluar dari stesen tersebut...dia bertanya skali lagi kepada anak nya..

"apa yg makcik tadi cakap kepada mizi dalam train sbntar tadi?" mizi tidak menjawab soalan ibunya itu lalu bertanyakan sesuatu.. "ma, kenapa dalam train tadi mizi nampak smua orang pakai jubah putih ikat kat pinggang..ikat kat kaki..lepas tu dia pakai tudung..ikat keatas...selalu mizi nampak orang ikat tudung kat bawah leher je..patutla nenek tu cakap jgn bagi ma duduk dgn orang lain..dia suruh mizi teman ma" terkejut dgn soalan dan kenyataan itu..cik yati segera mninggalkan tepat tersebut..rupanya train tersebut dipenuhi dengan POCONG. dikhabarkan laluan bawah tanah train tersebut melalui salah satu kawasan tanah perkuburan di KL.. sekian.
Dapatkan Sample GRATIS Produk sponsor di bawah ini, KLIK dan lihat caranya

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.