Rabu, 08 April 2015

Cerita Hantu - MAUT DALAM LOCKER

Cerita Hantu - MAUT arwah

Cerita Hantu - MAUT DALAM LOCKER Seram - Err nie aku nak citer apa yang dah senior aku citer mase aku junior dulu..citer turun temurun ler nie.... Citer nie dalam era zaman 80an..citernya camni... akak K nie ade pakwe. pakwe dia tinggal kat umah sewa, tapi kak K nie tinggal kat hostel..jadi ujung minggu, dia selalu lerr melepak umah pak we dia tue..yer la..kalu dah berdua-duaan...mesti ade org ketige......so entah camne...dok menurut sangat nafsu ilmu pelet birahi....dia ngan pakwe dia dah terlanjur..errr tapi...bukan terlanjur...err bersekedudukan...haaa..lebih kurang cam tue la..sebab, kalu terlanjur,,just sekali ajer kan?? heheheh ini tak..jadi macam suami isteri lak....

Jadi, satu hari tue...dah nak cuti panjang...last semester..jadi seme nak balik kg...jadi, bile balik ajer dari sekolah..senior yg lain seme dok berkemas nak balik kg...tapi kak K nie tak...dah seminggu owang nengok dia diam..tak nak cakap...murung ajer...ade prob..org mengandaikan yg dia gaduh ngan balak dia..lantaklerrrr

Tengahari tue...tetibe dia cakap ngan kawan dia, Kak S, dia kate "S, bole tak ko kunci aku dalam locker aku nie??" erk!! terkezut la pulak si kak s tue..ape kejadah lak dia suruh kunci nie kate dlm ati kak S "Err ko nak buat aper?? ko dah kemas lum?? err ko tak balik kg lagi ker? lagipun aku nak turun gie makan nie..pastu aku terus nak blah" kate kak s pada kak K.."S, aku balik esok..balak aku amik esok..aku skang nie tengah tension. That's why nak release tension nie..errr tolon lerr aku...errr naik dari makan nanti.. ko bukak lerrr" kata kak s.. "O.klerr ade nak release cam tue...cepatlerrr" So, kak S pun kunci lerr kak k nie dalam locker...nak dijadikan citer...lepas makan, kak s naik dorm amik beg terus blah...alamak!! kak s dah lupe kak k dalam locker... Bayangkan!! sebulan lebih kak k dok menginap dalam locker tue...mau tak lemas..tak makan..tak minum...eeee tak kuase lerr aku nak buat camtu..cari nahas...

So,sekolah dah mule...jadi..mana yang junior dulu dah jadi senior...jadi...mase dtg kat hostel tue...ade ler bau yg amat kureng menyenangkan yang menusuk-nusuk lubang idung seme owang... Jadi masing-masing dah masuk dorm...dalam dorm yang senior nie masuk...bau dia amat kuat..diorang pun rase tak sedap ati..diorangpun panggil le warden Warden dtg dan nak bukak locker yg berkunci tue..sebab locker yg lain tue tak berkunci...warden tue kate...may be ade binatang yang mati kot!! jeng- jeng...warden tue pun kopak kan mangga locker tue...ha?? masing-masing terkezut make terjeri-jerit lerr bebudak yg baru nak jadik senior tue...warden sendiri terkezut..yer laa dia kenal ngan kak K nie.. Warden nie terus call police dan panggil seme guru kat hostel tue..police dtg same ngan ambulance...so..bile dah dibedah siasat...hasilnye...didapati kak k sengaja masuk dalam locker tue utk bunuh diri...sebabnye?? dia dah termengandung...rupe-rupenye pakwe dia dah tinggalkan dia..jadi dia tak tau nak buat aper...dia buat care cam tue..

Locker tue, cikgu dah buang kat padang..tapi ternyata...kalu dah bunuh diri, memang bumi tak kan terime..mungkin itu yg terjadik pade kak k...tiap-tiap malam...orang akan nampak dia terbang masuk dalam locker dan mengaco seme student-student kat situ...setelah bende tue tak boleh nak dibendung lagi...cikgu amik keputusan nak bakar locker tue...mase cikgu bakar locker tue..mase tue terdengar suara org merintih mintak tolon dan juga suara org menangis...isk! isk!! aku plak yg sedih...cam biase...lepas tue, cikgu tue mintak parents kak k nie buat tahlil untuk ringankan sikit beban dia dlm kubur...al-fatihah...amin so..citer tue memang jadi turun temurun..senior akan citer pada junior..dan cam tuela..hingga sekarang.... Credit:Sumber
Dapatkan Sample GRATIS Produk sponsor di bawah ini, KLIK dan lihat caranya

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.