Kamis, 12 Maret 2015

Kisah Seram - Kejadian Aneh Di Toa PayohAssalammualaikum Kisah Seram - Kejadian Aneh Di Toa Payoh Seram - Nama saya Tasha, ceritanya begini. Perkara ini berlaku sewaktu saya berumur 9 tahun (darjah 3) dan masa itu, saya tinggal di salah satu kawasan di Toa Payoh. Saya masih ingat, waktu itu, dalam sekitar pukul 11.30 malam, saya bersama mak, abang & adik saya berada di ruang tamu menonton televisyen. Bapak saya pula bekerja sambilan sebagai pemandu penghantaran barang2 untuk syarikat UPS. Kalau balik pun, mesti lewat malam. Maklumlah, saya ni, anak perempuan tunggal dalam keluarga, anak bapaklah katakan... Tiap2 malam, mesti tak sabar tunggu bapak saya balik, sanggup lawan mata untuk tunggu bapak pulang dari kerja... Sambil tengok televisyen, tiba-tiba ada orang beri salam, jadi bila saya toleh tengok tingkap, saya nampak bapak saya.

Apalagi, saya pun gembira, dan bangun sambil berkata, "YAY!!! ABAH DAH BALIK!!!" Bapak saya pun pusing dan senyum ke arah saya. Abang saya pun bangun, pergi ambil kunci untuk buka pintu besi, tapi nak tahu apa??? Bapak saya tak muncul2 tiba. Rumah saya itu, koridor sangat panjang, jadi lepas ruang tamu ada tembok, baru bilik makan dan pintu rumah. Jadi kami pun hairan, kenapa bapak masih tak sampai2, saya pun suruh Abang saya buka pintu. Saya berkata dalam hati, "Agaknya abah main ilmu pelet birahi sembunyi2 tak?" Sebab bapak saya suka main sembunyi2, dah tu suka menakut2kan kami. Jadi saya dan Abang pun keluar dan periksa, tak ada seorang manusia pun di luar. Mak saya dah rasa ada benda yang tak kena, dia jerit suruh kami berdua masuk, tutop pintu, kunci tingkap dan tunggu sampai bapak saya pulang.

Dia pulang satu jam kemudian pada pukul 12.30 malam! Sampai sekarang, saya masih hairan tapi saya tahu, itu mungkin adalah syaithan yang menyerupai bapak saya. Apa pun jua, cara dia menyerupai itu 100% tulen, sama seperti bapak saya dan saya tidak akan lupa senyumannya apabila dia toleh melihat saya! Meremang bulu roma mengingati peristiwa ini... p/s: tak silap admin toa payoh tu kat singapura.. sebab jarang dengar nama kat malaysia macam tu.. admin xmahir sangat tempat2 di singapura.
Dapatkan Sample GRATIS Produk sponsor di bawah ini, KLIK dan lihat caranya

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.