Kamis, 19 Maret 2015

Kisah Misteri - Buang Makhluk Halus



Pengalaman Berubat Buang Makhluk Halus Yg Menumpangkan Badan Aku Dunia Seram - Dah lama aku tak post cerita kat sini.. So hari ni aku share dgn kawan kat GC ni pengalaman yang berlaku sendiri kat aku.. Selalu dengar cerita orang, tengok kat TV.. Nie memang jadi kat diri sendiri.. Aku akan bahagikan kepada beberapa bab, sebab aku nak korang paham sebab dan punca aku boleh TERpergi berubat... Jom layan..

TARIKH KEJADIAN: Ahad, 23 Oktober 2012 TEMPAT: Seremban, Negeri Sembilan BAB 1: Sebulan Sebelum Kejadian... SHAH ( Ilmu Pelet Birahi bkn name sbnr), housemate aku merangkap kawan baik aku kat KL nie pergi berubat.. Setelah dipaksa oleh ibundanya yg tercinta.. Ustaz kat situ telah mengesahkan die ada JIN SAKA dan JIN SIHIR/ASYIK dalam badan die... Aku tak gi la pun... Just tengok video yg pakcik die rakam je tu pun tak abis sbb boring.. Masa nie SHAH gi berubat dgn ditemani oleh ibu, maksu dan paksu beliau..

BAB 2: Beberapa Hari Selepas SHAH Berubat.. Buat pengetahuan semua, rumah aku nie gan rumah kedai dekat je.. Kalau makan malam, aku jalan kaki je gi kedai... Nak dijadikan cerita, on the way aku jalan kaki dari kedai mamak ke rumah, ternampak lak sebijik kereta yg aku rasa mcm kenal jer... Pastu ternampak SHAH kat tepi kete tu.. Baru aku perasan kete tu kete sepupu beliau... So aku gi kete tu tegur2 la famili die.. Dalam kete tu ada ibu, maksu n paksu beliau.. Aku salam cium tangan dorang... Pastu SHAH sembang2 gan famili die, pastu famili die pun blah..

Pastu SHAH ajak aku gi 7e jap.. Masih lagi berjalan kaki.. Pastu baru la aku terpikir nak bukak mulut pasal kes die berubat tu.. Aku: Baru aku teringat nak cakap.. Ingat tak hari ko balik dari gi berubat tu?? Malam tu aku rasa semacam taw.. Aku xde la rasa takut ke, seram ke.. Tapi rasa something wrong... Mcm ada bende je tak kene.. Terasa mcm tak selesa pun ada.. Nk explain pun tak reti, tp senang cite rasa tak best la.. Shah: haaaaaaaaaa... ko kene ikut aku... Aku: gi mana?? Shah: gi berubat jugak la.. Masa aku abis berubat tu, Uztaz tu tanye kak famili aku(ibu, maksu n paksu) ada rasa ape2 tak?? Famili aku kate takde.. Uztaz tu macam pelik laaa.. Sebab selalunya ada orang akan kene tempias... So aku rasa, ko la orangnya...

Pelik gak, jauhnya tempias tu... N9-KL tuuuuuuuu... BAB 3: Di Hari Kejadian.. Bab nie yang paling penting aku nak share.. Yang pergi masa nie aku, SHAH dan ibunda SHAH... Ustaz tu tanye sapa yang nak gi berubat.. Mule2 aku tunjuk la SHAH tu.. Sambil tunding jari ke arah aku,"Yg nie??"... Pastu ibu SHAH yg jawab, "Yg nie just nak scan tengok ada ke tak"... So ustaz tu bagi borang isi maklumat peribadi dan tick tanda2 yg dorang listkan.. Pas abis cerita nnt, aku tuliskan kat bawah list yg aku ingat.. So ustaz tu start gan aku dulu.. Mule2 die tanye aku ada pakai tangkal ke, belajar silat ke, apa2 jenis ilmu batin la.. Aku cakap la takde... Mana la aku reti bende2 ngarut mcm nie.. Ustaz tu suh aku duk bersandar kat dinding dgn kaki menjulur dan tangan atas peha... Ustaz tu duduk kat hujung kaki aku dan start baca beberapa surah, tak silap aku yg ada surah Sulaiman.. Pastu die bagi aku segelas air, maybe air Yassi di pegang tangan kanan dan tangan kiri pegang kertas.. Pastu aku disuruh baca kandung yg tertulis kat kertas tu... Ayat penuh tak ingat, tp kandungan kertas tu mengatakan aku tak nak ada ape makhluk dalam badan aku... Then, ustaz suh aku selawat n teguk minum 3x, pastu baru abiskan terus air tu..

Pastu Ustaz tu spray air(maybe air yassin) kat hujung kaki, belakang tangan dan tapak tangan..Masa tu aku pejam mata sbb dlm video SHAH tu, SHAH pejam mata... So aku ingat kene pejam mata... Ustaz tu start baca balik ayat2 Al-Quran... Aku diam sambil pejam mata n dengar ayat2 tu.. Ms tu terasa bergerak2 kaki aku.. Aku hengat, sebab lenguh ke hape... Abis je baca, Ustaz tu cakap due2 ada.. Jin Saka ada, Jin Sihir/Asyik pun ada... "Laaaaa... Ada ke.. Macam takde", kata aku.. Aku tanye, boleh bukak mata ke??? aku nak tengok gak bergerak2 tu.. Skali boleh... hahahaha.. aku ingat wajib kene pejam..

Bermula la sesi berubat.. Ustaz tu bergerak dari duduk ke hujung kaki aku, ke sebelah kanan aku.. Aku disuruh genggam tangan kiri dan kanan tapi jari telnjuk terbukak(mcm dalam tahiyat awal/akhir tu laa...), tapi masih keadaan kaki menjulur.. Sambil spray air yassin dari kaki ke tangan dengan bantuan ayat2 al-Quran, jin2 tersebut si suruh pergi ke jari aku.. Bermula pertanyaan pada jin saka, Ustaz tu cakap, "Wahai Jin Saka, aku ingin bertanya kepada kamu.. Apakah Akidah kamu?? Jika kamu Islam, gerakkan jari kanan.. Jika kamu kafir, gerakkan jari kiri"... Jari kiri bergerak2, tapi tak kuat.. Ustaz tu terus baca ayat al-Quran, dan ketuk2 pergelangan tangan kanan, kemudian kiri.. Spray2 air Yassin lagi.. tak turun2.. Masa nie jari kiri aku bergerak2 kuat sikit... "Turun lagi.. lagi.. sampai sini", kate ustaz tu sambil tunjuk peha aku... tak turun2 jugak... Degil saka nie...

Pastu tukar, tanye Jin Sihir/Asyik... Sama mcm Jin Saka... Tapi bile ustaz tu suh turun lagi, terkezut aku... jari kiri aku turun sendiri hampir cecah peha... "Kafir due2nya", kate ustaz tu... Ustaz tu teruskan bacaan, dan suruh Jin Sihir/Asyik masuk Islam... Kalau nak, gerak jari kanan, taknak gerak jari kiri.. lepas dipujuk2, Alhamdulillah, jari kanan aku yang bergerak... Ustaz tu suruh Jin tu ikut die bacakan Syahadah, dalam masa yg sama aku kene baca jugak sbb Jin tu akan ikut aku... Dan ustaz tu kate nak rukyah kan jin tersebut.. Aku disuruh pejam mate dan dengar bacaan die dgn kusyuk.. Sambil pegang ubun2 kepala aku, kemudian die bacakan surah2 tertentu... Setel pasal Jin Sihir/Asyik..

Kembali semula ke Jin Saka.. Proses die sama macam mule2 tadi.. Jari telunjuk aku still bergerak2 sikit.. Ustaz tu suh Jin tu mengaku kalau tak dia akan bacakan ayat2 yang lebih 'panas'... Still jari telunjuk kiri bergerak2 jer, tapi tak turun... Pastu Ustaz tu tanye aku, "Nak taw tak saka nie dari blah ayah ke mak??".. Aku nganggung je masa.. Still dalam keadaan duduk melunjurkan kaki, aku di suruh depa tangan kedepan (mcm nak lurus kan barisan) tapi tapak tangan bengkok ke bawah(Mcm hantu cina yang lompat pun ada).. Lepas ustaz tu cakap, "Jika kamu datang dari blah ayah, turunkan tangan kanan.. Jika ibu, turun tangan kiri"... Serius, kali nie paling terkejut... turun tangan k_____ aku(demi menjaga nama baik ayah dan ibu aku, aku tak kat sini tak nak bagi taw tangan kanan ke, tangan kiri ke yang turun).. terasa ada orang tekan kat bahagian lengan aku(anggota badan yg dari bahu ke siku tu lengan kan kan?? tetiba mcm kompius plak)... Pastu ada lagi proses die.. Dekat sejam baru abis semua bende...

PENUTUPKalau ikutkan, ada lagi proses2 die selepas tu.. tapi disebabkan ada proses yang memelukan pergerakkan tubuh, so susah aku nak cite pergerakkan tu... Yang aku cite2 bab penting2 je.. mcm tanda2 bergerak2 kat kaki, jari mcm vibrate, tangan turun sendiri... Mcm aku cerita kat atas pasal list2 yang kene tick tu, kat bawah antara list2 die...

TANDA2 KETIKA JAGA - Nampak makhluk halus.. - Dengar bisikan - Pelupa - Menyepi dan masa - Dada berdebar - Sakit kepala - Melihat objek bergerak - Panas baran - Hilang tumpuan ketika solat/zikir

TANDA2 KETIKA TIDUR - Susah tidur - Kerap terjaga - Kene himpit - Kacip gigi - Ketawa, menjerit dan menangis - Mimpi seram - Mimpi kanak2 - Mimpi orang meninggal - Mimpi makan - Mimpi jatuh - Mimpi makan - Mimpi kubur/darah - Mimpi banjir - Mimpi rumah lama - Mimpi ditempat kotor - Mimpi terima barang

TANDA2 PADA BADAN - Sukar mengandung - Keguguran - Haid tak teratur - Kayap - Gatal2 pada badan - Jerawat teruk - Cacat sejak lahir

Aku share list2 nie, kot2 korang ada masalah yang sama.. Maybe terkene jugak.. Kalau boleh kite tak nak la bende2 nie kacau keturunan kite.. Sbb menujuk ustaz tu, bende nie beranak-pihak.. die kalau masuk dalam badan, die masuk sepasang.. Die boleh kacau otak dan keturunan kite.. Boleh sampai taraf kacau jodoh dan kandungan atau keturunan.. Takkan nak biar bakal2 anak tu jadi kaki rempit kan kan..

Pasal bayaran, seikhlas hati... sebab ustaz tu kate, ayat al-Quran tak boleh dijual beli.. Die tak letakkan harga.. Dan sebagai maklumat tambahan, tempat yg aku gi tu, Pusat rawatan.. Masa 1st time SHAH datang, dan hari yang aku datang gan die tu.. yang mengubat tu, 2 orang yang berlainan.. aku tak sure ada berapa orang ustaz kat Pusat Rawatan tu... Sapa2 ada masalah yang sama, boleh la PM aku... Kita hanya berusaha, tetapi Allah yang menentukan segalanya.. Credit:Sumber
Dapatkan Sample GRATIS Produk sponsor di bawah ini, KLIK dan lihat caranya

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.